title icon

Salarisadministraties

Salarisadministraties Spanje

Wij zijn specialist in het verzorgen van salarisadministraties in Spanje waarbij met internationale aspecten rekening dient te worden gehouden.

Arbeidscontracten

Wij verzorgen bij het aannemen van een medewerker het volledige traject. Wij informeren en adviseren inzake arbeidscontracten, kunnen deze opstellen en we zorgen voor de aanmeldingen van de medewerkers bij de sociale zekerheid (‘seguridad social’). Dit zowel voor residente als niet-residente medewerkers.

Wij zijn bekend met clausules die in andere landen kunnen worden toegepast maar in Spanje met een andere regelgeving geconfronteerd worden.

Portal

Onze salarisadministratie voor buitenlandse bedrijven in Spanje is compleet: salarisstroken, premieafdrachten, belastinghoudingen, verplichte formulieren, overzichten, journaalposten voor de boekhouding, enzovoorts. Uiteraard hebben wij een portal waar medewerkers direct toegang tot de eigen gegevens hebben.

Wij zijn bekend met de verschillen tussen Spanje en andere landen. Wij leggen dit zo helder mogelijk aan je uit.

Proactief

Proactiviteit staat bij al onze dienstverleningen ten alle tijden centraal, evenals een perfect gestroomlijnde coördinatie tussen onze teams en de adviseurs en accountants van het moederbedrijf van onze relaties.

Heb je vragen of wil je een offerte? Laat het ons weten, je bent van harte welkom.

Ibersupport Barcelona

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
Telefoon: +34 932 15 12 23
Email: barcelona@ibersupport.com

Ibersupport GIrona

Rambla Vidal 15, 17220
Sant Feliu de Guixols | Girona
Telefoon: +34 972 32 22 52
Email : girona@ibersupport.com